Informace o možnosti účastnit se vzdělávacích aktivit

  • žáci 1. stupně, přípravné třídy a děti MŠ od 25.5.2020

(V květnu ani červnu nebude díky vládním opatřením svážet žáky z okolních obcí obecní autobus.) 

Zákonný zástupce je povinen vyjádřit zájem o docházku do školy ZŠ i MŠ (telefonicky nebo mailem zsdolnizandov@seznam.cz, zároveň uveďte zájem o stravování ve školní jídelně a odpolední klub=“družinu“) do 18.5.2020

Složení skupin žáků se stanoví předem a je neměnné po celou dobu. Žáka není možné do skupiny zařadit později.

V případě nepřítomnosti žáka ve škole delší než 3 dny je zákonný zástupce povinný informovat školu o důvodech nepřítomnosti.

Zákonný zástupce má povinnost podepsat ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění (např. horečka, kašel, dušnost, náhlá ztráta chuti a čichu), součástí kterého je i písemné seznámení s vymezením rizikových skupin stanovených Ministerstvem zdravotnictví (ke stažení níže).

Uvedený formulář je také k vyzvednutí v budově školy a v místních prodejnách. Bez tohoto formuláře se žák (dítě ) nebude moci zúčastnit vzdělávacích aktivit (bude odeslán domů).

Na dobu vyučování musí být vybaven každý žák minimálně dvěma rouškami a sáčkem na jejich uložení.

Obsahem vzdělávacích aktivit žáků 9. tříd je především učivo z předmětů přijímací zkoušky. Rozvrh je k dispozici na stránkách školy. Složení skupin žáků se stanoví předem a je neměnné po celou dobu. Žáka není možné do skupiny zařadit později. Výuka bude probíhat od 7:55 do 11:35 hod. Sraz žáků v 7:45 hod před školou. Žáci jsou povinni mít zakrytá ústa a nos rouškou a dodržovat odstup 2 m. Před školou si žáky vyzvedne v 7:45 hod. pedagog.

Čestné prohlášení (ke stažení zde), Hygienická opatření ZŠ (zde) a Hygienická opatření MŠ (zde).

Podrobné informace pro 1. stupeň, přípravnou třídu a MŠ poskytneme na webu 19.5.2020

Příspěvek byl publikován v rubrice Informace. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.