Lyžařský výcvik

2E4232A1-1EFF-4F12-95D1-6520B1A49ADC-300x225

Dnešním dnem jsme zahájili lyžařský výcvik, kde se zájemci z řad sedmáků, osmáků a deváťáků učí technice lyžování, bezpečnému pohybu po sjezdovce a zároveň utužují svá přátelství.
První den se vydařil, těšíme se na další.

Dny ubíhají a my jsme právě v polovině našeho kurzu. Všichni účastníci již samostatně lyžují správnou technikou a všem jim to moc jde! Ve středu si zájemci vyzkoušeli také jízdu na snowboardech, která měla zejména u chlapců velký úspěch. Za jeden den zvládli všichni sjet celý kopec samostatně a bezpečně dolů. Bohužel se nám nevyhnuly úrazy a všichni si přejeme, aby naše marody nic nebolelo a byli brzy fit.

Ve čtvrtek nás čeká několik soutěží a pěší výšlap na vyhlídku Krakonoš, abychom nohy protáhli i jinak.

Lyžařský kurz jsme dnešním dnem úspěšně zakončili.
Byl to pro nás všechny týden skvělé zábavy, nových zážitků a dovedností. Všichni se naučili lyžovat, někteří zvládli i výuku jízdy na snowboardu, zažili jsme spoustu legrace, ale bohužel i strach a obavy – všemu se však vyhnout nelze, proto zůstáváme optimističtí a věříme, ze i naši marodi budou brzy v pořádku.

Poznali jsme se zase trochu jinak než ve školních lavicích a když bylo třeba, drželi jsme a fungovali jako správný tým.

Za skvělých 5 dní parádního lyžování děkuji rodičům – jsem moc ráda, ze jste děti vyslali.
Poděkování si ale zaslouží také vedení naší školy, které nám kurz umožnilo, zařídilo nezbytné formality a poskytlo vybavení

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, tr_9_2023, tr_9_2024. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.