Olympiáda Mariánskolázeňska 8. 6. 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opět po roce jsme se sešli na, tradičním sportovním svátku, Olympiádě Mikroregionu Mariánskolázeňska. Tento rok byla naše škola školou pořádající. Na prostorách za školou a v tělocvičně krátce po půl deváté odstartovaly první disciplíny. Celkem se soutěžilo v 6 disciplínách – hod medicinbalem, skok daleký, trojskok, šplh, překážková dráha/člunkový běh, běh 50 m / běh 100 m. Naši sportovci bojovali, co jim jen síly stačily, a vyplatilo se. Na stupních vítězů jsme stáli nesčetněkrát, 2x se nám dokonce podařilo obsadit všechna tři místa v jedné kategorii. Celkem jsme získali 19 zlatých medailí, 12 stříbrných a 14 bronzových.

Touto cestou bych v první řadě chtěla poděkovat všem našim sportovcům za jejich výkony, které odvedli na 100% a bojovali do posledních sil, byli jste skvělí!

Dále obrovské, ale obrovské dík patří žákům osmé a deváté třídy za pořizování fotek, za pomoc při disciplínách, při rozdávání medailí a diplomů, prostě při veškeré organizaci olympiády. Pomohli jste mi se vším, co jsem si na Vás vymyslela. Děkuju!

Nesmím opomenout ani náš pedagogický sbor a veškeré zaměstnance školy. Bez jídelny by nebyl dostatečný pitný režim, bez uklízecích by nebyl zažehnut olympijský oheň, bez kantorů by nebylo disciplín. Děkuju Vám kolegové!

Dík také patří fotbalistům ze Tří Seker, kteří nám poskytli veškeré vybavení na nalajnování drah.

A v neposlední řadě děkuji spolku Mariánskolázeňsko za poskytnutí cen pro naše vítěze.

DĚKUJU VÁM VŠEM! 🙂

fotky

Příspěvek byl publikován v rubrice Sportovní soutěže, Třídy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.