Bezpečně na prázdniny!

P1110147V rámci preventivního programu se dnes všechny třídy zúčastnily akce „Bezpečně na prázdniny!“, která byla uskutečněna za podpory Záchranné služby Karlovarského kraje výjezdové základny Mariánské Lázně. Již po třetí v tomto školním roce naši školu navštívil řidič/záchranář pan Jindřich Hovorka, který celou akcí provázel. Každá třída se zúčastnila přednášky, kterou měl pan Hovorka rozdělenou na tři části.

Jako první žáky informoval o rizikových situacích, které se o prázdninách stávají, jaké z nich plynou důsledky, ale hlavně jak jim předcházet. Ve druhé části se žáci seznámili s vybavením vozu záchranné služby. Přednáška byla uzavřena názornou ukázkou správné resuscitace, kterou si mohli žáci sami vyzkoušet.

Za poskytnutí této služby děkujeme Záchranné službě Karlovarského kraje výjezdové základně Mariánské Lázně. Za čas, ochotu, trpělivost a profesionální jednání patří veliké díky panu Jindřichu Hovorkovi.

fotky

Příspěvek byl publikován v rubrice 6. třída, 7. třída, 8. třída, 9. třída, tr_9_2023. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.