3. promítání

V pátek 13. 6. se již potřetí promítalo v žandovském letním kině. Počasí se konečně umoudřilo. Nepršelo a ani zima už nebyla taková, aby se nedalo sedět venku. Navíc malí i velcí diváci přišli vyzbrojeni dekami, spacáky, dokonce i teplými nápoji v termoskách. Návštěvníci kina tentokrát zhlédli českou komedii LÍBÁŠ JAKO BŮH. Filmu opět předcházel týdeník, který byl věnován historii naší základní školy. Opět se prodávalo občerstvení a také pamětní kartičky, vzhledem k promítanému filmu tentokrát s podpisem herečky Evy Holubové. Poslední kartičku do série bude možno zakoupit na 4. promítacím večeru v pátek 27. června. Držitelé všech čtyř kartiček budou ten večer slosováni a mohou vyhrát jednu z hodnotných cen.
Samotné promítání pod hvězdami bylo pro všechny opravdovým zážitkem, navíc se deváťáci (autoři projektu) sami stali hvězdami, když je už v pátek dopoledne navštívil filmový štáb a oni poskytovali rozhovory, seznamovali štáb s prací na projektu, povídali o tom, co už mají za sebou i co je teprve čeká.
Příští program: Filmový týdeník + česká komedie Probudím se včera s Jirkou Mádlem a Evou Josefíkovou v hlavních rolích. Srdečně zveme!
Foto

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené, Projekt Extra třída - Tenkrát na západě. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.