1. konference Extra třídy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ve středu 25.3. jsme byli pozváni na první konferenci programu Extra třída. Kristýna Kohoutová zde prezentovala loňský úspěšný projekt „Tenkrát na západě“. Po projekci videa z realizace projektu, odpovídala na dotazy „Co pro ni bylo v projektu nejnáročnější“, Jak se zrodil nápad promítat filmy? … Na otázku „Co přinesla práce na projektu jí? Týna odpověděla, že kromě jiného i to, že teď při prezentaci nemá trému. Zároveň přítomným oznámila, že letošní „devítka“ bude v promítání pokračovat.

Svou úlohu zvládla na jedničku, ačkoliv prezentovala ze zúčastněných škol jako první a mnohdy nebylo jednoduché reagovat bez přípravy na kladené otázky i vzhledem k tomu, že v publiku sedělo zhruba 140 osob. 

Mile nás obě překvapilo, že byl v prostorách konference vystaven i baner s naším prvním projektem „Babičko, nauč mě..“

V rámci konference představilo své projekty celkem 6 týmů.

Konference byla určena především školám zapojeným do programu Extra třída a nabídla dětem i jejich učitelům prostor pro sdílení zkušeností a informací. Součástí programu bylo několik tematických workshopů. Nejen zde jsme čerpali inspiraci pro další práci.

Týno, díky nejen za statečnost :).
informace o konferenci
fotky z akce
záznam z akce ve Zprávičkách na ČT

Příspěvek byl publikován v rubrice Projekt Extra třída - Tenkrát na západě. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.