Máš chuť si s námi užít program HRDÁ ŠKOLA?

Den šílených účesů ……….. 15.února    

Vymyslete originální účes, kterým šokujete okolí! Upusťte uzdu své fantazii a vymyslete jakýkoliv účes, který na ulici jen tak nenajdete. Můžete využít i různých pomůcek, kterými svému účesu dáte ten pravý šmrnc!

Upcycling day………………….27.března

Cílem tohoto dne je vytvořit z něčeho na vyhození užitečný předmět, který lze dále použít! Kabelka se sáčků na chipsy? Sukně z nákupních tašek? Květináč z petlahve? Buďte krativní a ukažte svým žákům trend upcyclingu a cirkulární ekonomiky.

Den zlepšení školy ………….20.dubna

Copak se na vaší škole nedá nic zlepšit? Vyhlídněte si nějakou část školy, která by podle vás mohla být hezčí a spolu se svými učiteli ji upravte k obrazu svému. Stará nástěnka? Zastaralá výzdoba? Nudný vchod do školy? Dnes je čas na inovace!

Filmový večer ve škole ………..4.května

Uspořádejte si filmový večer ve škole. Vyberte se spolužáky film, přichystejte popcorn, připravte pohodlné sezení, ledový nápoj, pohodlně se usaďte a jdeme na to.

A na závěr přátelské utkání se sousední školou  ……….. 1.-30. června

Vyzvěte nedalekou školu na přátelské utkání na konci roku! Vyberte si sport, udělejte dámský a pánský tým a užijte si odpoledne plné zábavy a sportovního ducha.  

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.